MOJ CILJ

Novi posao

Cilj mi je pronaći novi posao s novom kvalifikacijom. Želim zanimanje s kojim ću lakše pronaći posao.

SREDNJA ŠKOLA

Cilj mi je završiti srednju školu. Počeo sam, a nisam završio ili mi fali 4. razred.

Usavršavanje

Cilj mi je usavršiti se u zanimanju koje imam. Želim biti bolji u onome što radim i konkurentniji na tržištu rada.

Osposobljavanje

Cilj mi je pronalazak posla i želim se osoposobiti za poslove koji će mi pomoći da lakše nađem posao.

O NAMA

"Mnogi od nas misle da su snovi, veliki planovi, izumi i naboji kreativne energije rezervirani samo za pisce, fizičare, skladatelje i umjetnike. To nije za obične ljude s običnim zanimanjima, običnim obiteljima i običnim međuljudskim odnosima. Međutim, vizija, kao i hrabrost i disciplina, predstavlja karakternu crtu koja se može razviti u svakom tko to želi. Uvjet je da se potrudimo da nam to postane sastavni dio svakodnevnog života." Bill Hybels
Proslavili smo naših prvih 10 godina

Učilište Janus osnovano je 2006. godine kao ustanova za obrazovanje odraslih u okviru koje je razvijeno preko 20 programa osposobljavanja i usavršavanja. Svi naši programi su odobreni od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske i upisuju se u radnu knjižicu. U deset godina postojanja obrazovali smo više od 1000 polaznika. Svi naši predavači su stručnjaci u svome području s izuzetnim teorijskim i praktičnim znanjima. Naša vizija je postati regionalni lider u inovativnim pristupima u učenju odraslih. Misija nam je inovativnim i individualnim pristupom povećati kompetencije polaznika za lakše uključivanje na tržište rada.

  • % upisanih

    polaznika završi u roku

  • % polaznika je izjavilo

    da im je obrazovanje pomoglo u pronalaženju posla

  • % NAŠIH PROGRAMA

    odobreno je od Ministarstav znanaosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske

e-learning

učenje korištenjem suvremenih tehnologija
Uploaded image

e-learning

e-učenje
E-learning suvremeni je način učenja na daljinu, koristeći suvremene tehnologije. Korištenje računala u nastavi može biti najednostavnije korištenjem PowerPoint prezentacija ali i puno više.
Uploaded image

Moodle

platforma za e-learning
Moodle je platforma koju je Učilište odabralo kao svoj sustav za e-učenje. Moodle je platforma koja se koristi u 227 zemalja, a koristi ju preko 85 milijuna korisnika diljem svijeta.
Uploaded image

Loomen

platforma za e-učenje
Loomen je CarNetova verzija sustava za upravljanje učenje. Loomen se bazira na platformi moodle. Za pristup sustavu potrebno je od Učilišta dobiti pristup sustavu.

Najave

i vijesti

Javite nam se

Skip to content

Nastavkom korištenja ove stranice, dajete svoju suglasnost korištenju kolačića (cookies). Više informacija

Kako bi Vam omogućili najbolje iskustvo, postavke kolačića (cookies) na ovoj stranici su postavljene na "spremaj kolačiće". Ako nastavite koristiti stranicu bez dodatnih postavki u pregledniku ili kliknete na Prihvati, dajete svoju suglasnost.

Zatvori